Nieuwe enthousiaste vrijwilligers gezocht

Voor de nieuwe voorstelling in de zomer van 2017, zijn we op zoek naar een aantal nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Mensen die het leuk vinden om in de voorbereidingsfase en/of bij de uitvoering van de vijf voorstellingen op eigen wijze hun bijdrage te leveren.

Voor de volgende functies zoeken we nieuwe vrijwilligers:

- Decorbouwer. In teamverband wordt in het voorjaar het decor gemaakt en vervolgens opgebouwd in het openluchttheater. Rondom de voorstelling verricht je allerlei hand- en spandiensten.
- Medewerker catering. Je verzorg enkele avonden in teamverband de catering voor de bezoekers van de voorstelling (inclusief klaarzetten en opruimen).

Algemeen mederwerker Theater. Voor de voostellingen het in gereedheid brengen van het theater. Klaarzetten decorsstukken, meewerken inrichting catering, opruimen afval en rommel, klaarzetten kassa etc. Na de voorstelling meewerken aan het opruimen van decorstukken, catering, etc.

Hiervoor zoeken we enthousiaste medewerkers die twee uur voor de voorstelling aanwezig kunnen/willen zijn.
 

Bent u geïnteresseerd in één van bovenstaande functies. Neem dan vrijblijvend contact op met secretaris Jan Cees van Velden (06-12508613).