Nieuwe enthousiaste vrijwilligers gezocht

Voor de nieuwe voorstelling in de zomer van 2016, zijn we op zoek naar een aantal nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Mensen die het leuk vinden om in de voorbereidingsfase en/of bij de uitvoering van de vijf voorstellingen op eigen wijze hun bijdrage te leveren.

Voor de volgende functies zoeken we nieuwe vrijwilligers:

- Secretaris en penningmeester. Het betreft de deze functie gebruikelijke werkzaamheden. Daarnaast zijn staat elk bestuurslid in contact met een werkgroep. Bij deze functies zijn de werkzaamheden verspreid over het hele jaar.
- Regie-assistent. Je ondersteunt de regisseur op allerlei, zowel organisatorisch als voorstelling-inhoudelijk. De werkzaamheden vinden plaats in de periode van maart t/m augustus, bij de repetities en de voorstellingen.
- Productieleider. Geeft, in samenwerking met de regisseur, leiding aan de organisatie van het artistieke proces. Met regie en bestuur is de productieleider een zeer belangrijke schakel, de spin in het web.
- Lichttechnicus. Als lichttechnicus help je met het ontwerpen van het lichtplan. Bij de voorstellingen verzorg je de belichting, alsmede de opbouw en de afbouw. De mogelijkheid bestaat om een korte “opleiding” lichttechniek te krijgen.
- Geluidstechnicus. Als geluidstechnicus ondersteun je bij de (generale) repetitie en de voorstellingen met de opbouw, het gebruik en de afbouw van de geluidsinstallatie.
- Decorbouwer. In teamverband wordt in het voorjaar het decor gemaakt en vervolgens opgebouwd in het openluchttheater. Rondom de voorstelling verricht je allerlei hand- en spandiensten.
- Medewerker catering. Je verzorg enkele avonden in teamverband de catering voor de bezoekers van de voorstelling (inclusief klaarzetten en opruimen).
- Medewerker PR & Communicatie. Je verzorgt de promotie van het openluchttheater en de voorstelling, zowel via de traditionele kanalen als via social media.

Bent u geïnteresseerd in één van bovenstaande functies. Neem dan vrijblijvend contact op met secretaris Jan Cees van Velden (06-12508613).