Al gestemd?

Heeft iedereen al gestemd?

https://www.clubvanhetjaar.nl/stichting-de-groene-ruimte
 

Onze club wordt ‘Club van het Jaar’ omdat... We altijd ín zijn voor theater, corona of geen corona. We zijn een gemêleerde groep enthousiaste spelers van jong tot oud(er). 

Elke zomer geven we in het openluchttheater van Borger zo’n 6 à 7 voorstellingen van een familiestuk waar we een aantal maanden flink voor repeteren. Daarnaast doen we graag mee aan bijvoorbeeld theaterwandelingen en we zijn zelfs in te huren voor leuke acts.

Omdat we vorig jaar de repetities voor ons zomerstuk moesten stopzetten bedachten we iets anders. We hebben met groot succes in één week 15 keer een half geïmproviseerde (gratis toegankelijke) eenakter opgevoerd “Vrouw Holle op de camping”. Eén weekend voorbereiding en hoppa!

In het najaar moesten we onze toevlucht nemen tot Zoom en hebben we 3 fragmenten uit klassieke stukken gespeeld “Masterpieces”. Het zijn heel bijzondere filmpjes geworden. Als kerstwens hebben we met een groot aantal spelers een ontroerend en toch ook komisch verhaal gespeeld over een kerstviering in coronatijd: ”All I want for Christmas is Zoom”. Al deze filmpjes zijn gedeeld op Facebook en onze website.

Ook dit jaar komt onze grote zomervoorstelling in de knel en gaan we weer een nieuwe eenakter maken. Hopelijk kunnen we aan het eind van de zomer dan toch onze grote voorstelling brengen.

We hopen dat we dit jaar nog onze bijdrage kunnen leveren aan verschillende theaterwandelingen en bijvoorbeeld Gekleurd grijs. 

De Groene Ruimte gaat altijd door met theatermaken!